Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Malam Memori Asrama 2018

Written by cikgu mshafez. Posted in My Buletin

Malam Memori Asrama 2018 telah dirasmikan oleh Encik Matnoor Hj Sima, Pengetua Cemerlang SMK Balung selaku penaung jawatankuasa Pengurusan Asrama Seri Cemara. Malam yang gilang gemilang yang telah diadakan malam tadi turut dihadiri oleh semua warden asrama dan penyelia asrama serta beberapa orang staf yang tinggal berdekatan dengan asrama.

Taklimat Isu PBPPP

Written by cikgu mshafez. Posted in My Buletin

Taklimat isu peratus Keberhasilan Melebihi Sasaran PbPPP dengan Markah Sebenar Penilaian (PbPPP) 2017 telah diadakan pada pagi tadi. Taklimat berkenaan yang diadakan dibilik Teratai telah disampaikan oleh Puan Zanaliza Jamaludin selaku Penolong Kanan Pentadbiran.

Taklimat Pendaftaran Pelajar Tingkatan 1 2019

Written by cikgu mshafez. Posted in My Buletin

Satu taklimat khas kepada semua guru yang terlibat sebagai ahlijawatankuasa pendaftaran pelajar tingkatan 1 bagi tahun 2019 telah diadakan pagi tadi di Bilik Teratai. Encik Abdul Wahap Ahmad selaku Penolong Kanan Hal Ehwal Murid (PK HEM) telah mempengerusi taklimat tersebut. Taklimat seterusnya disampaikan oleh Puan Muhaina Lataju selaku Penyelaras Pendaftaran Pelajar Tingkatan 1. Turur hadir bersama dalam taklimat tersebut Puan Mairi Jimin selaku Penolong Kanan Petang.

Taklimat PVMA

Written by cikgu mshafez. Posted in My Buletin

Kementerian Pendidikan akan melaksanakan Program Vokasional Menengah Atas (PVMA) di 404 sekolah menengah kebangsaan terpilih yang melaksanakan matapelajaran Vokasional (MPV). SMK Balung merupakan salah sebuah sekolah yang terpilih dalam melaksanakan program tersebut. Satu taklimat khas PVMA telah diadakan untuk pelajar-pelajar tingkatan 3 yang berminat mengikuti program tersebut yang dijangka akan bermula pada tahun hadapan.

Pertandingan Certot

Written by cikgu mshafez. Posted in My Buletin

Untuk memeriahkan bulan menyambut kemerdekaan ini, saya menjemput semua rakyat Malaysia untuk meluahkan rasa cinta terhadap negara dengan menghasilkan karya kreatif berupa Certot (cerita-cerita kontot).

Peperiksaan Awam

 
 
 

My Statistik

Today32
Yesterday49
This week138
This month1022
Total197320

  • IP: 54.82.7.231
  • Browser: Unknown
  • Browser Version:
  • Operating System: Unknown
1
Online
Wednesday, 21 November 2018 08:23
Articles View Hits
299056